3 tipy, ako vybrať manželskú postel na mieru - EVERGREEN

Milí priaznivci rustikálneho štýlu. Voľba a finálna výroba rustikálnej manželskej postele na mieru je poctivá a remeselná záležitosť. Veď predsa ide o investíciu na niekoľko rokov, preto si vyžaduje dostatočnú pozornosť z oboch strán.

Rusitkálna posteľ z masívneho dreva doplnená o biele posteľné obliečky

Našou hlavnou úlohou, je čo najkvalitnejšie splniť všetky vaše požiadavky a očakávania, a vy by ste zas mali prísť s jasnými informáciami a predstavou vášho snového kusu nábytku. Ako by ste teda mali postupovať a čo všetko je potrebné zvážiť počas výberu a finálneho zadania pre výrobu manželskej postele na mieru? Poďme sa teda spoločne pozrieť na 3 tipy, ktoré zaručene uľahčia nielen vaše rozhodovanie, ale aj samotný výrobný proces.

Nie je posteľ, ako posteľ. Vedeli ste, že sú medzi nimi "masívne" rozdiely?

1. Ujasnite si požadovaný rozmer rustikálnej manželskej postele

Na začiatku je potrebné ujasniť si svoju vlastnú predstavu nielen o vzhľade ale aj samotnej veľkosti manželskej postele na mieru. Rustikálny štýl bývania je špecifický najmä pre svoju robustnosť a teda aj rustikálne postele vyrábané z masívu sú podstatne mohutnejšie a vyžadujú si väčší priestor v porovnaní s manželskými posteľami v minimalistických štýloch, akým je napríklad škandinávsky štýl. Je preto nevyhnutné najprv zmerať rozmery spálne a následne prísť s požadovanými rozmermi postele. Na základe niekoľkoročných skúseností vám po upresnení rozmeru spálne a bližších informáciách o ďalšom nábytku, ktorý sa v nej nachádza veľmi radi poradíme ten najideálnejší rozmer, ktorý sa do vašej izby dokonale zmestí a nenavodí nežiadúci, stiesnený dojem.

Muž, ktorý meria a zapisuje rozmery nábytku

2. Starostlivý výber druhu dreva

Masívny nábytok na mieru vyrábame z viacerých druhov driev ako dubové, bukové, borovicové, jelšové či drevo z čerešne. Každé z nich má svoje osobité vlastnosti, farbu či štruktúru. Najpredávanejšie rustikálne postele z našich kolekcií sú vyrábané z kvalitného dubového dreva, najmä pre jeho vlastnosti akými je pevnosť, ktorá zabezpečí životnosť nábytku na niekoľko generácii, odolnosť voči poveternostným podmienkam či škodcom. Viac o nábytku z dubového dreva a jeho vlastnostiach si môžete prečítať tu.

Rôzne druhy dreva vo forme gulatiny poukladanej na sebe

Výberom konkrétneho druhu dreva to ale rozhodne nekončí...

3. Voľba povrchovej úpravy

Na záver je potrebné vybrať si z nášho vzorkovníka, typ povrchovej úpravy, ktorá sa najviac hodí pre vašu vysnívanú rustikálnu posteľ. Na výber máme z vyše 60 farebných variácií, takže naozaj si je z čoho vyberať.

Povrchové úpravy dreva

Ďakujeme, že čítate až do konca

Dúfame, že vám naše rady aspoň trošku uľahčili vaše rozhodovanie pri výbere manželskej postele a ak máte akékoľvek otázky neváhajte nás kontaktovať.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt bol pridaný do porovnania.

Táto stránka používa technológiu cookies. Pokračovaním súhlasíte s využívaním cookies.