Rustikálna stolička Alexandra - základ pre vašu rustikálnu kuchyňu - EVERGREEN

Rustikálna stolička Alexandra - základ pre vašu rustikálnu kuchyňu

Kuchyňa v rustikálnom štýle s rustikálnym stolom a stoličkami a kuchynská linka v bielej farbe

Chceli by ste sa vo vašej kuchyni cítiť ako na vidieku pri babičke? Chceli by ste, aby mala vaša kuchyňa nádych chalupy alebo horskej chaty? Vďaka jedálenským stoličkám Alexandra v rustikálnom štýle, bude práve vaša kuchyňa vyžarovať lásku k prírode a teplo domova.

Na začiatku si definujeme, čo teda ten rustikálny nábytok alebo rustikálny štýl je.
Typickými prvkami sú:

  • prírodný a staro pôsobiaci štýl
  • prírodné materiály najmä drevo a kameň
  • prírodné a svetlé odtiene
  • jednoduchý dizajn


Kuchyňa v rustikálnom štýle

Zariaďujete si novú kuchyňu alebo prerábate starú a chceli by ste si ju zariadiť do rustikálneho štýlu? Niekto by tento štýl mohol určite nazvať ako nemoderný. Poďme ohodiť predsudky o tom, ako sa tento štýl hodí len na vidiek a zariaďme si kuchyňu v tomto štýle, kľudne aj v paneláku. Medzi základný nábytok, ktorý budeme v kuchyni potrebovať, teda bude jedálenský stôl so stoličkami a kuchynská linka. Ak je pre vás pri výbere prioritou jednoduchosť a kvalita, tak rustikálna stolička Alexandra, bude pre vás tou správnou voľbou.


Naša rustikálna stolička Alexandra

Ponuka našich štýlových rustikálnych stoličiek je naozaj široká, no tentokrát si predstavíme našu najviac predávanú a zákazníkmi najobľúbenejšiu stoličku Alexandru. S istotou môžeme povedať, že sa do nej na prvý pohľad zamilujete. Práve táto stolička vám bude pripomínať prírodu a prázdniny u vašich starých rodičov. Alexandra je masívna dubová stolička v bielej farbe s vysokým operadlom. Vďaka jej spracovaniu a dizajnu na nej budete chcieť presedieť kľudne celý deň.

Tip na záver

Vintage nábytok sa vracia do módy a mnohí ľudia prehľadávajú obchody so starožitnosťami a snažia sa uloviť vintage kúsok do svojich domovov. Dnes už takéto kúsky nájdeme aj na bazároch alebo pri veľkom šťastí na povale u babičky. Nebojte sa ak niečo vyzerá nepoužiteľne. Veľakrát takýmto starožitnostiam stačí len nový náter a nápad na vylepšenie. 


Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt bol pridaný do porovnania.

Táto stránka používa technológiu cookies. Pokračovaním súhlasíte s využívaním cookies.